Hürriyet

31 Aralık 2011 Cumartesi

Miladi 2120 Hicri 1545 ( 43.Bölüm ve Son Bölüm )

43. Bölüm (Final Bölümü)



Büyük bir aydınlık...

Bakırköy sahilde, o anda...
Biriken kalabalığın ve kameraların gözü önünde, Deccal açtı ellerini, delirmiş sert gökyüzüne! Kuvvetlice seslendi:

-Ben, yüce kudretli yaratıcı! Yaşamış ve yaşamamış olanların adıyla, aldığım canı yerine geri koyuyorum!

Henüz sözlerini bitirmemişti ki... Gökyüzünden, bulutların arasından "kızıl" bir yıldırım Deccal'ın tam göğsüne düştü! Deccal'ı kabarmış suların içerisine bir kaya parçası gibi savuran yıldırım, sahilinde bir kısmını alevler içinde bırakmıştı!

Göklerden aşağı ışık süzüldü. Işık, etrafı aydınlatıyordu. Karanlık dağılmaya başladıktan sonra bulutların arasından bir kütle, şiddetle yere çarptı! Gözleri kör edecek kadar yoğun ışık saçan bir meteor gibi düşmüştü. O şey düştüğünde, sahil boyundaki asfalt yol, kayalıklar ve diğer yer yapıları paramparça olarak, havaya doğru patlamıştı! Etraftaki herkes bir yerlere kaçarken... Deccal ise birşey hissetmişti... Unuttuğunu düşündüğü bir his; şüphe..! Uzun zaman sonra ilk defa "şüphe" etmişti kendinden. Kazanamayacağı bir savaşa girdiğini nihayet anlamaya başlıyordu. Göklerden gelen, Allah'ın gazabının habercisi miydi?

Düşüşü yere, ufak bir krater açmıştı. Biraz sonra sis perdesi dağılmaya başlar ve bunun ölü bir kütle olmadığı anlaşılır. İnsana benzeyen, yerinden, ayağa doğrulur!

Rivayet edildiği ve ayetlerde anlatıldığı gibi "o" tekrar Dünya'ya gelmiştir. O, Hz. İsa... Tekrar dirilmiştir. Deccal korku dolu gözlerle ona bakmaktadır. Elini havaya kaldırır ve Deccal'ı tek bir hareketiyle yok eder! İnsanlara doğru döner ve "hepiniz güvendesiniz. Bundan sonra yeryüzünde kıyamete kadar barış olacak!" der ve gökyüzüne doğru, oradan uzaklaşır. Benliğine kattığı Mehdi ile birlikte...
...

İnsanlık yaralarını sarmaya başlar. Bundan sonra insanlar huzur ve barış içinde yaşarlar. Bütün dinler ve ülkeler birleşir. Hz. İsa'nın gelişinden 40 gün sonra "kıyamet" kopar! Bu evren yok olur. Yaşarken, kendi adıma hatırladığım en güzel şey "Kalbimin El İzi". Bir melek gördüm. Dünya'ya bedel gülüşü, gözleri ve her güzelliği ile...

SON

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder