Hürriyet

15 Ekim 2011 Cumartesi

Miladi 2120 Hicri 1545 ( 13.Bölüm )

13.BÖLÜM


İşte o kokuşmuş taş bina... O kokulu rutubet aşığı koridor...
Hoca'nın devrik bedeni yatarken yerde... Kafası bedeninden uzak kopmuş, ayrı bir yerde!  Bembeyaz sakalları, katilinin elinden çıkartılmış, kanlarla ak-al karışımı... Gözleri nur içinde kapalı... Fakat bekle! Bir dakika... Metrelerce ötede, vücudundan ayrılmış, sol tarafa düşmüş, elinin parmaklarında bir kıpırdanma gelir meydana. Ayrılan parçaları kan taneciklerinden oluşan köprülerle birleşir. O ne korkunç görüntüdür öyle!
Birden nefes bastırır, göğsünden soluk kanalına... Gözleri açılır tenha binada. Tekrar, oyunda! Tekrar hayattaydı Hoca!
Yavaşça doğruldu, en eski bu koca çınar! Mağlup edilememiş, yaralı bir boğa gibi dorukta öfkesiyle... Yumruklarını sıkıp parçalarcasına bütün karanlığı inancıyla, kalktı ayağa!
Düşman modu açık!
Niyeti şimdi İram'ı bulup, inancına uzanan o kirli elleri kırmak!

Ya Allah! Bismillah!

...

Bu sırada...

İram gezmekteydi çatılarda, gece tazeyken daha... Bir binanın damına tünedi, iç sıkıcı bir yarasa misali...

Kapkara, uzun paltosu dalgalanıyordu, yağmurlu ve kasvetli havada... Lanet işlemeli bir bayrak adeta. Durup, yağmuru ve geceyi izlerken, düşünüyordu, sıkıntı verici mizacıyla.

...

Horasan Bölgesi Masshad

Ses'siz kalmayan kötülüğün sesi gülerken, ne baykuş ürkütürdü, ne çöl akrepleri yerlileri. Masshad'da tahta kurulan kötülük amiri "Ses" beklerdi doğru vakti. O vakit ele geçirecekti, ezelden bu yana istediğini.

...

İstanbul - Silivri - Cinayet evi...

Ağlayan kadının kuruyan gözyaşları... Dimağında bir algı... Polisi artık aramalı. Olanları anlatmalı. Kanla yeniden dekore edilmiş bu evde daha fazla yalnız kalmamalı!

Aradı... Titrek sesiyle, dizleri üzerinde, son takatiyle her şeyi anlattı onlara. Kapandı telefon, anlatacakları son bulduğunda. Gelecekti kolluk kuvvetleri biraz sonra.

Salonda iki ceset. Biri sevgilisi, diğeri pis bir musibet! Mutfakta da var bir tane de üstelik. Kan evinden uzaklaşıyoruz şimdilik...

13.Bölümün sonu.

DEVAM EDECEK...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder